creatie web site, website ieftin,magazin online, optimizare web,seo, agentie de publicitate,design vesitmentar, web design bucuresti, creatie siteuri, gfx media,

Blog

Tot ce trebuie sa stii despre industria Online
20
February 2014

Tipuri de web siteuri, trebuie sa stii cu ce se mănâncă.

tipuri de web site

Daca doresti o simplă prezență pe web, sau fie ca dorești sa-ți crești vânzările prin promovarea propriei afaceri pe web noi te putem ajuta in foarte multe feluri.
Prețurile variază in funcție de tipul de website la care visezi, noi iți transformăm visele in realitate.
Website-urile se impart in mai multe feluri dupa cum urmeaza:
-Blog
-Website de prezentare, atât personal cât si business, cu portofoliu sau pentru promovarea unor campanii.
-Magazin online, unde poti vinde direct produsele promovate.
-Website de conținut cu știri, anunțuri, sau portal.
-Website educativ, pentru promovarea anumitor campanii. Acest tip de site este un site mai complex.

Blog-urile sunt clădite in jurul articolelor care dețin pana la 90% din conținut. Acestea pot conține detalii personale legate de blogger, filtre, tag clouds, categorii ce impart aceste articole si oferă indexare în motoarelor de căutare. Acestea conțin si panoul CMS prin care poti posta, administra si edita conținutul blog-ului.
Blog-urile pot fi folosite atât de persoanele publice, cât si de cei care doar au niste idei, stiri, articole de impartit.
Blog-ul este cel mai elementar obiect web.

Website-ul de prezentare este mult mai complex decat blog-ul, acesta continand pagini ca “home page”, “despre”, “servicii”, “echipa”, “galerie”, etc. si sunt destinate firmelor ce ofera servicii. Acestea pot fi imbunatatite cu structuri mult mai complexe cu care se pot integra social media, harti dinamice, galerii foto speciale, etc.
Site-ul de prezentare este menit sa imbunatateasca imaginea companiei, cu o interfata unica specifica afacerii la care se refera.
Noi iti oferim 2 tipuri de site-uri, unul pe baza de template (template-based web design), iar unul construit de la zero (custom webdesign). Cel pe baza de template este pentru cei ce au mai putine pretentii atunci cand vine vorba de un website, iar costul acestuia variaza in functie de modificarile aduse, in functie de costuri. Web design-ul dedicat (custom webdesign) se construieste pe baza documentarii si a cerintelor, acesta este limitat doar de imaginatia ta si va fi unic in totalitate, acesta fiind ca si oglinda ta, sau a afacerii tale.
De asemeni, daca ai nevoie de un logo, branding, re-branding si identitate vizuala, tot noi suntem cei ce te pot ajuta dezvoltand idei si produse unice destinate tie sau afacerii tale.
Website-ul tau este gata, dar cum te poti face remarcat, fiind mereu in fata competitiei tale ? Simplu, iti oferim si un pachet de optimizare SEO de baza, care este aproape obligatoriu din punctul nostru de vedere.

Magazinul online este un website ce se axeaza pe comercializarea produselor. Acesta dispune de panoul CMS, designul unic al website-ului, optimizare SEO de baza, retele de socializare, diverse aplicatii, sortarea si filtrarea produselor, interfata contului vizitatorului si tipuri de plati.
Magazinul online mai contine pagini ca “pasii de cumparare”, “cum cumpar”, “contact”, “oferte”, “despre noi”.

CE INSEAMNA PANOU CMS ?

CMS = Content Management System, sau sistem de management al continutului site-ului.

In acest panou, practic, poti face orice modificari doresti, chiar si atunci cand calatoresti. Poti introduce module noi in sidebar-uri si alte functionalitati tehnice, se mai pot adauga pagini, blog, forum, etc. Interfata acestui panou este foarte usor de folosit, iar noi te vom invata cum sa faci asta.
Iar daca nu esti hotarat ce CMS sa alegi noi iti vom recomanda cea mai buna alegere pentru tine si site-ul tau. Desigur, iti putem construi un panou CMS fix pentru cerintele si nevoile tale.

Shared
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>